Soluția software de arhivare de la REISSWOLF

 • Archiving Software Main Banner

  simply. done.

Arhivare

Software-ul de arhivare creat de REISSWOLF oferă o soluţie eficientă de gestionare şi acces la întregul stoc de documente fizice înregistrate. Personalizat în funcție de nevoile clienţilor noştri, software-ul nostru de arhivare se adaptează, caută, gestionează şi păstrează date, documente şi fişiere.

Portalul web securizat poate fi utilizat în două moduri diferite sau ca o combinaţie dintre acestea. Versiunea online asigură arhivarea externă în cadrul unuia dintre depozitele noastre de maximă securitate.

 • Disponibilitate

  Versiunea online a softului nostru de arhivare vă garantează acces non-stop la documentele Dumneavoastră, iar documentele pot fi cerute repede şi direct. Dacă este cazul, ele pot fi livrate printr-un șofer REISSWOLF într-un interval de timp stabilit contractual sau pot fi puse la dispoziţie ca scanări la cerere.

 • Securitate

  Grupurile de utilizatori şi drepturile acestora pot fi definite şi prin softul nostru de arhivare, care oferă informaţii cu privire la toate accesările la date şi mişcările fiecărui document. Pentru a utiliza software-ul nostru de arhivare aveţi nevoie doar de o conexiune la internet, nimic mai mult.

 • Gestionare optimă

  Fiecare document/unitate arhivistica are în permanență un cod de bare asociat. De îndată ce este generată o nouă etichetă pentru un document, acesta este imediat vizibil ca „document activ”. Documentele active pot fi prelucrate, reîncărcate ca fişiere PDF, distribuite sau şterse.

  Atât în cazul arhivării interne cât și externe, structura specifică a companiei Dvs. se reţine sau, după caz, poate fi reorganizată şi eficientizată. Funcţionalitatea instrumentului de gestionare inteligent se dorește să vină în întâmpinarea specificaţiilor şi nevoilor Dvs. – la nivel regional sau între birouri.

Beneficii pentru dvs.

 • Documentare perfectă a tuturor etapelor de arhivare
 • Gestionare eficientă cu interfaţa web personalizată protejată
 • Colectarea meta datelor conform indicațiilor clientului
 • Acces, distrugere şi nouă depozitare solicitată prin intermediul soluției software de arhivare create de REISSWOLF din orice colt al lumii.
 • Documentele fizice şi digitale pot fi securizate