REISSWOLF - Managementul datelor la 360 °

  • Page Banner

    simply. done.

Vrem, ca pentru clienții noștri, viața și munca cu datele sa fie cât mai simplă, atât acum cât și pe viitor. De aceea am dezvoltat o gamă de servicii de 360 ​​°, axată pe gestionarea securizată a datelor care interconectează analog și digital, într-un mod inteligent și orientat spre viitor. Clienții noștri pot avea încredere în soluțiile noastre deoarece le garantăm securitatea.

Începând cu digitalizarea documentelor de toate tipurile și sub toate formele, continuând cu asigurarea arhivării fizice și digitale a datelor, precum și cu distrugerea datelor și a documentelor, în conformitate cu legislația privind protecția datelor.

Pentru că este nevoie de noi moduri de lucru în toate domeniile de afaceri: de la vânzări și marketing până la dezvoltare, resurse umane și IT. Birourile, indiferent daca sunt acasă sau open space, modalitățile de colaborare între echipe și locații fac din interconectare una dintre problemele viitorului. Și este obligatoriu ca o companie să aibă acces la toate datele relevante în orice moment.

Conform studiilor de piață toate companiile trebuie să tina pasul cu dezvoltarea tehnologiei. Motivul principal al întârzierii in adoptarea acestor soluții a fost pentru o lungă perioadă de timp incertitudinea cu privire la statutul juridic al soluțiilor sau instalațiilor bazate pe cloud care erau prea scumpe și prea complexe. În unele cazuri, oamenii au avut ideea că ipotezele din jurul digitalizării nu erau relevante pentru propria companie și multe procese analogice au rămas pe loc.

Pur și simplu folosiți cunoștințele noastre practice de gestionare a datelor și bazați-vă pe protecția datelor „Made in Germany”.

Afirmația noastră este: analogic când este necesar, digital oricând este posibil!

REISSWOLF vă garantează cele mai înalte standarde de securitate, servicii și soluții interconectate, care sunt întotdeauna simple și transparente. Pe scurt: totul se referă la datele companiei Dumneavoastră sub același acoperiș.

Contactați-ne acum!