Trăim şi iubim protecţia datelor.

 • About Us Main Banner

  simply. done.

De multă vreme datele au facut parte din viaţa noastră cotidiană profesională şi personală. Totuşi, digitalizarea din ce în ce mai prezentă înseamnă că viaţa cu datele este acum mai complexă şi cu mai multe fațete – tocmai datorită nevoii de protecţie constantă a datelor.

Timp de decenii, REISSWOLF s-a implicat în manipularea profesională a oricăror tipuri de date – stabilindu-şi propriile standarde ridicate, fiind implicată chiar şi în dezvoltarea standardelor DIN. Prin urmare, am început să avem tot mai mult succes în distrugerea datelor şi documentelor în întreaga Europă, fiind una dintre firmele cele mai renumite în arhivare în Europa, digitalizând în prezent în jur de 60 de milioane de pagini în diverse formate în fiecare an.

Nimic nu ar fi fost posibil fără o valoare centrală:

 • Încrederea. O investiţie speciala..
Mai multe despre REISSWOLF brochure Broșură

Încrederea este o caracteristică a relaţiilor care nu poate fi nici cumpărată, nici protejată prin contracte. Considerăm că o colaborare se bazează întotdeauna pe parteneriate pe termen lung. Succesul său rezultă din faptul că mulţi dintre clienţii, angajaţii şi chiar furnizorii noştri lucrează deja împreună cu succes timp de decenii. Considerăm că aceasta este cea mai bună formă de protecţie a datelor.

Autoritatea pentru protecţia datelor pentru companiile din întreaga Europă – în format analogic sau digital

REISSWOLF a fost fondată acum 30 de ani în Hamburg. Suntem mândri că activitatea noastră principală este asigurarea distrugerii datelor şi documentelor. În prezent, compania noastră operează pe întreg teritoriul european. De asemenea, activăm cu mare succes şi în domeniul digitizării şi arhivării.

Vă prezentăm cele mai interesante repere din istoricul nostru:

 • timeline
  1985


  Înființarea companiei REISSWOLF Hamburg de către Volker Henning

 • timeline
  1989


  Înființarea Grupului REISSWOLF Deutschland, iniţial cu 8 companii independente. Succesul pe plan regional devine un succes la nivel național în Germania.

 • timeline
  1994


  La doar 9 ani după înființarea sa în Germania, devine lider de piaţă în distrugerea datelor şi documentelor.

 • timeline
  1997


  Constituirea REISSWOLF International în sistem de franciză. După doar 2 ani aveam deja 37 de parteneri la nivel european.

 • timeline
  2000


  Desemnarea D-lui Volker Henning ca antreprenorul anului şi intrarea companiei în sectorul arhivării fizice.

 • timeline
  2001


  Lansarea pe piaţă a softului de arhivare propriu RWAS, care permite managementul inventarului digital simplu

 • timeline
  2006


  Devenim lider în domeniul distrugerii datelor şi documentelor și în Elveţia, Olanda şi Suedia. REISSWOLF este reprezentată de 41 de parteneri în 13 ţări.

 • timeline
  2007


  Extinderea rețelei în Europa de Sud şi de Est. REISSWOLF devine lider pe piaţa europeană în domeniul distrugerii datelor şi documentelor, şi este una dintre primele 5 companii din domeniul arhivării.

 • timeline
  2011


  REISSWOLF stabileşte noi standarde prin implementarea sistemului de blocare electronică RFID REISSWOLF e.l.sy. în containere securizate din aluminiu.

 • timeline
  2014


  Înființarea activității de digitalizare

 • timeline
  2016


  Lansarea arhivei digitale online RW f.i.t. ca soluţie sigură în cloud, garantată ca fiind „fabricată în Germania”. 
REISSWOLF International include 50 de francize în 30 de ţări din Europa, Asia şi Africa.

 • timeline
  2016


  Extinderea activității de digitizare a Grupului REISSWOLF Group prin preluarea societății CiBS Gesellschaft für technische Dokumentation und Archivierung mbH.

 • timeline
  2018


  Deschiderea de centre de scanare digitală în Germania şi Austria. Echipa REISSWOLF are acum peste 1.000 de angajaţi. Sunt digitizate în jur de 60 de milioane de pagini pe an, sunt arhivate peste 10 milioane de fişiere în peste două milioane de cutii şi sunt distruse și ulterior reciclate în jur de 105.000 de tone de date personale.