Certificări

  • Certification Main Banner

    simply. done.

Protecţia datelor este un drept de bază, important pentru compania noastră şi are impact asupra tuturor sectoarelor vieţii noastre, personal şi profesional deopotrivă.

La REISSWOLF noi lucrăm zilnic cu date cu caracter personal şi deosebit de sensibil şi suntem foarte conştienţi de încrederea acordată de clienţii noştri.

Fie că este vorba de arhivare, digitizare sau distrugerea datelor şi documentelor, REISSWOLF consideră obligatorie respectarea celor mai înalte standarde de calitate, în orice moment al prelucrării. De aceea avem certificări pentru diferitele sectoare ale activităţii noastre.

Vă rugăm să înțelegeți că unele dintre certificările noastre sunt disponibile numai în limba germană.

DIN 66399 pentru distrugerea suporturilor de documente şi date

Prin utilizarea sistemelor de mărunţire de ultimă generaţie, REISSWOLF garantează că suporturile dvs. de documente şi date vor fi distruse conform DIN 66399. De asemenea, confirmăm clienţilor noştri că datele lor au fost eliminate în conformitate cu legislaţia privind protecţia datelor, punându-le la dispoziţie un certificat în acest sens.

ISO 9001:2015 Sistemul de management al calităţii

REISSWOLF lucrează transparent şi are o abordare orientată spre proces în toate sectoarele activităţii sale. Sistemul nostru de management al calității trece printr-un proces continuu de îmbunătăţire. REISSWOLF are activitatea certificată conform standardului ISO 9001.

ISO/IEC 27001:2013 pentru securitatea informaţiilor

Pentru garantarea celei mai bune protecţii posibile a tuturor datelor noastre și ale clienţilor noştri, am revizuit şi certificat conform ISO/IEC 27001 sistemul de securitate a informaţiilor şi al mediului IT din cadrul REISSWOLF.

Sigiliul transeuropean de confidențialitate EuroPriSe

Iniţiat de Comisia UE, proiectul European Privacy Seal (EuroPriSe) materializează în prezent un sigiliu transeuropean de confidențialitate de vârf pentru protecția datelor. REISSWOLF a realizat un audit voluntar pentru REISSWOLF f.i.t., de către organismul independent de certificare Greeneagle Certification GmbH. Concluziile auditului au fost că protecţia datelor şi siguranţa IT sunt în conformitate cu cerinţele legislaţiei europene privind protecţia şi siguranţa datelor. În baza acestui audit pozitiv, EuroPriSe a putut să ne acorde sigiliul de confidențialitat. Suntem acum mulţumiţi să putem documenta clienţilor noştri de la nivel european aplicabilitatea produsului REISSWOLF f.i.t. în conformitate cu protecția datelor.

Sigiliul de confidențialitate ULD

Protecţia datelor şi siguranţa datelor într-un singur produs – acesta este REISSWOLF f.i.t.

Conform prevederilor art. 4 Abs. 2 LDSG SH (Landesdatenschutzgesetz Schleswig-Holstein) şi art. 1 DSGSVO (Datenschutz-Gütesiegel-Verordnung), REISSWOLF f.i.t. a primit de la organismul independent Landeszentrum für Datenschutz Schleswig-Holstein (ULD) sigiliul de confidențialitate, prin care se aprobă nu doar compatibilitatea reglementărilor privind protecţia datelor juridice şi tehnice şi securitatea datelor, ci şi drepturile persoanelor afectate şi integritatea datelor acestora.

Companie responsabilă cu managementul deșeurilor

În calitate de companie specializată în managementul deşeurilor REISSWOLF promovează economia reciclării în sensul reciclării materiilor prime care au fost deja utilizate. Colectarea, transportul, depozitarea, distrugerea, precum şi comercializarea sau intermedierea deşeurilor este organizată, realizată şi supravegheată de angajaţii noştri, atât din punct de vedere tehnic, cât şi profesional.

Buna practică de laborator (GLP)

Stabilite de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) şi recunoscute pe plan internaţional, principiile Bunei Practici de Laborator (GLP) servesc ca sistem de asigurare a calităţii pentru procesul de organizare şi cadru pentru testarea siguranţei sănătății neclinice și a siguranței mediului.